Jõulušokolaad
500 g tumedad šokolaadi (vähemalt 50% kakaod)
100 g valget šokolaadi
250 g mandleid ja pähkleid
2 tl kaneeli
1 apelsini riivitud koor
Rösti mandlid ja pähklid tasasel kuumusel. Mina kasutasin mandleid, sarapuupähkleid ja pekaanipähkleid. Sulata šokolaad vesivannil, tume ja valge eraldi. Lisa tumedale šokolaadile apelsinikoor ja pähklid ning valgele šokolaadile kaneel. Vooderda küpsetusplaat pärgamendiga ja vala tumeda šokolaadi segu plaadile ja silu pind. Nüüd sega ettevaatlikult lusikatäite kaupa valget šokolaadi sumeda hulka moodustades siiru-viirulisi mustreid. Kata plaat toidukilega ja pane külma kohta seisma. Mõne tunni pärast või järgmisel päeval on šokolaad valmis, et lõigata või murda tükkideks.
No comments:
Post a Comment