Friday, May 8, 2009

Pilte kokaklubi veneteemalisest õhtust

Vormime pelmeene, imemõnus töö. Vilumus tekib üsna pea, esimesed tulevad lopergused aga peagi on asi käpas ja pelmeenid tulevad ühesuurused ja enam-vähem sama kujuga.

Väga maitsvad pirukad. Lehttainast oleks küll võinud õhemaks rullida ja pirukad väikemad teha aga järgisime siin retsepti ja tulid ikka mehised pirukad.
Peedi ja mustade ploomide kooslus oli selles salatis väga põnev. Kindlasti teen veel seda salatit. Liha kõrvale ideaalne.

3 erineva lihaga täidetud pelmeenid on mütsikeste all peidus.

Söögiaeg! Taustal on salat soolaseentest ja hapukapsasalat.
Kompott. Tegelikult on kompott eesti keeles ju hoopis midagi muud. Venelastele tähendab see aga magustoitu. Kuivatatud puuviljadest keedetud magusat suppi. Pean tunnistama, et suhtusin algul magusa supi valmistamisesse eelarvamusega kuid kokaklubi meistrite köes valmis headest puuviljadest väga põnev magustoit. Pisut vürtsine (kaneel ja nelk) ja magus.

No comments: